Menü

A Puraqleen technológia előnyei és a magasban lévő üvegfelületek takarítása

2023.07.23.

A tiszta és ragyogó üvegfelületek fontosak az épületek esztétikai megjelenése szempontjából, és egyben a jó megvilágítás és a kellemes munkakörnyezet alapjai is. A magasban lévő üvegfelületek takarítása azonban különös kihívást jelent, hiszen a hagyományos módszerekkel történő tisztítás gyakran időigényes, költséges és veszélyes. A magasban lévő üvegfelületek tisztítására mi a Puraqleen technológiát alkalmazzuk, amely számos előnnyel jár. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a Puraqleen technológia előnyeit és az eljárás különlegességeit.

A Puraqleen technológia bemutatása, biztonságos munkavégzés

A Puraqleen egy innovatív takarítási technológia, amelyet kifejezetten a magasban lévő üvegfelületek tisztítására fejlesztettek ki. A rendszer egy víztisztító egységből és egy speciális, teleszkópos rúddal ellátott tisztítófejből áll, amely akár 20 méter magasságig is elérhetővé teszi a takarítást. A víztisztító egység segítségével a rendszer tisztított vizet juttat a tisztítófejhez, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a zsíros lerakódásokat, miközben nem hagy csíkokat vagy foltokat az üvegfelületeken. A teleszkópos rúd segítségével a földről végezzük a tisztítást, így nincs szükség állványzatokra, létrákra vagy emelőkosarakra, ezáltal a munkavégzés során jelentősen csökken a balesetek kockázata és a takarítás gyorsabban és gazdaságosabban zajlik.

Környezetbarát és fenntartható megoldás

A Puraqleen technológia környezetbarát és fenntartható megoldást kínál az üvegfelületek takarítására, a panelfelületek állagmegóvására, valamint a napelem rendszerek tisztítására, melynek hatására növeljük az energiatermelés hatékonyságát. A rendszer tisztított vizet használ a tisztítás során, amely nem tartalmaz vegyi anyagokat vagy más káros anyagokat, így a Puraqleen technológia alkalmazásával a környezetre gyakorolt hatás minimalizálható és a takarítás során keletkező hulladék mennyisége is csökken. Emellett a rendszer energiahatékony, hiszen a földről történő munkavégzés miatt kevesebb energia szükséges az emelőgépek és egyéb eszközök működtetéséhez.

Rugalmas és időtakarékos megoldás

A Puraqleen technológia alkalmazásával rugalmasan és időtakarékosan végezzük a magasban lévő üvegfelületek takarítását. A teleszkópos rúd hosszának beállításával könnyen elérhetők a nehezen hozzáférhető területek és a munkavégzés során a takarító szakembereink gyorsan és egyszerűen mozoghatnak az egyes üvegfelületek között. Ez a módszer jelentősen lerövidíti a takarításra fordított időt és lehetővé teszi, hogy több ügyfelet szolgáljunk ki rövidebb idő alatt.

Széleskörű alkalmazhatóság

A Puraqleen technológia széleskörűen alkalmazható a különböző típusú és méretű épületek magasban lévő üvegfelületeinek takarításában. Legyen szó irodaházakról, bevásárlóközpontokról, szállodákról, ipari létesítményekről vagy akár lakóépületekről.

Vegye igénybe a speciális takarítási technológiával történő tisztításainkat!

Kérjen Tőlünk ajánlatot a Puraqleen technológiával történő tisztításra! Ide kattintva felveheti velünk a kapcsolatot!


Vissza