Menü

Speciális padozat tisztítás a CleanMoods Kft.-vel

2023.11.20.

Évek óta foglalkozunk speciális padozat tisztítással és büszkék vagyunk az elért eredményeinkre. Tudjuk, hogy az általános tisztítószerek és a hagyományos padlótisztítási módszerek gyakran nem elegendőek a makulátlan eredmény eléréséhez. Rágógumi, ragasztó- és olajfoltok eltávolítása ipari környezetben speciális kezelést igényel, és ebben vagyunk a legjobbak.

Mi a titkunk?

Az első dolog, amit tudnia kell rólunk, az az elkötelezettségünk a kiválóság iránt. Nem elégszünk meg kevesebbel, mint a legjobb eredménnyel. A titok a megfelelő eszközök és a megfelelő szakértelem összehangolásában rejlik. A rágógumi, a ragasztó- és olajfoltok eltávolításához speciális kezelési eljárásokra van szükség és mi minden esetben személyre szabjuk a megoldást.
Mit nyújtunk Önnek?

  1.  Professzionális szakértelem: Tapasztalt és képzett csapatunk mindig megtalálja a megfelelő módszert a probléma kezelésére. Nincs olyan folt, amit ne tudnánk kezelni.
  2.  Környezetbarát megoldások: Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért először minden esetben a legkörnyezetkímélőbb megoldás választjuk, környezetbarát tisztítószerekkel és technológiával.
  3.   Gyors és hatékony eredmények: Időben és költséghatékonyan dolgozunk, hogy minél hamarabb visszaadhassuk Önnek a ragyogó felületet.
  4.  Hosszú távú megoldások: Nem csak azonnali eredményekre törekszünk, hanem biztosítjuk, hogy a padló hosszú távon is ragyogó maradjon.

Rágógumi és a ragasztófoltok eltávolítása

A rágógumi és a ragasztómaradványok eltávolítása a mindennapjaink része. Bármilyen felületen előfordulhatnak, legyen szó üvegfelületről, műanyagról, fafelületről, textíliáról, hideg-meleg burkolatról, a kulcs a türelem és az óvatosság. A makacs szennyeződések eltávolítása nem mindig egyszerű feladat. Felülettől függően több különböző módszert alkalmazunk, hogy a lehető leghatékonyabban és gyorsabban távolítsuk el a leragadt szennyeződéseket. A leggyakrabban használt módszereink: fagyasztás, oldószeres eltávolítás, melegítés, magasnyomású géppel történő eltávolítás, valamint ragasztómaradványok esetén olajos anyagok alkalmazása.
Miután sikeresen eltávolítottuk a rágó-, ragasztómaradványokat, fontos az alapos utókezelés és tisztítás. A felület tisztítása és szárazon tartása segít megelőzni a további szennyeződések lerakódását.

Olajfoltok kezelése

Az olajfoltok gyakran ipari környezetben keletkeznek, de a megfelelő technikával azok is eltűntethetőek. A CleanMoods Kft. a legjobb módszereket alkalmazza az olajfoltok eltávolítására, hogy a padló ismét tiszta és biztonságos legyen.
Az olajos szennyeződések eltávolításánál a legfontosabb az azonnali reakció. A beszennyezett felületre mihamarabb absorbens anyagnak kell kerülnie, hogy megakadályozzuk az olaj mélyebbre jutását a felületbe.
Fontos megjegyezni, hogy bizonyos anyagok és felületek érzékenyebbek lehetnek az olajfoltokra. Különösen antik kő- vagy fafelületek esetén javasolt profi segítség igénybevétele az olajfoltok eltávolításához, hogy ne károsítsuk meg az értékes felületeket.

Miért válasszon minket?

Mi a CleanMoods Kft.-nél nem csak a padló tisztításában vagyunk a legjobbak, hanem az ügyfélkapcsolatainkban is. Ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb számunkra és mi mindig itt leszünk, hogy a segítségükre legyünk és megoldást találjunk a problémáikra.

Kérdései vannak a padozat tisztítással kapcsolatban? Ne habozzon megkeresni minket! Ide kattintva felveheti velünk a kapcsolatot!


Vissza